Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Funghi Trifolati kruiden met de Pasta kruiden blend, de Picadillo kruiden met de Kruidige Nacho blend en vervang de Vadouvan kruiden met de Pompoen & wortel kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 tl Euroma Funghi Trifolati
  • 1 el Euroma Picadillo
  • ½ tl Euroma Vadouvan
  • 1 mango
  • 1 limoen
  • 50 g Cheddar
  • 100 g spinazie
  • 150 g roomkaas
  • 3 el olijfolie
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze dips

Vadouvan-dip met mango & limoen
Snijd de mango in stukjes en meng met ½ tl Vadouvan. Rasp de limoen en voeg daarna het sap van de limoen toe aan de mango. Pureer het geheel en roer goed door. Lekker met bijv. garnalen(spiesjes), gerookte kip op een toastje.

Mexicaanse-spinazie-kaasdip
Verwarm 50 g Cheddar en 150 g roomkaas. Voeg 1 el Picadillo en 100 g spinazie daar aan toe.  Voeg naar smaak limoensap toe. Roer goed door.
Lekker met bijv. tortillachips en grissini met rauwe ham omwikkeld.

Italiaanse kruiden-dip
Meng 2 tl Fungi Trivolati en 3 el olijfolie. Voeg vervolgens 25 g geraspte Parmezaanse kaas hieraan toe.
Lekker als dip bij focaccia.

Serveersuggesties

Maak de borrelplank af met verse groenten. Lekker met radijsjes, groene asperges en snoepkomkommer. Maar denk ook eens aan witlofschuitjes en rauwe paprika reepjes.

Waardeer gerecht (1)