15 min. bereiden50 min. wachten10 personenvegetarisch
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Chocolate
2 rijpe bananen
3 eieren
65 g suiker
180 ml zonnebloemolie
100 ml melk
225 g zelfrijzend bakmeel
50 g pure chocolade (70%), grof gehakt
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
Prak de bananen en klop op samen met de eieren, suiker, olijfolie en melk tot een egale massa.
Voeg het zelfrijzend bakmeel, de Chocolate bakkruiden en een snuf zout toe en meng door tot alles net gecombineerd is. Spatel als laatste kort de chocolade door het beslag.
Vet de bakvorm in en giet het beslag hierin. Bak af in de oven tot de cake gaar is en je satéprikker er droog uit kunt halen, ongeveer 50 minuten.
Laat afkoelen voordat je de cake op een rooster stort. Je kunt de cake dan direct serveren, maar ook afgekoeld blijft het lekker.