Ingrediënten

  • 2 el Euroma Chocolate
  • 115 g roomboter, op kamertemperatuur
  • 75 g kristalsuiker
  • 75 g donkerbruine basterdsuiker
  • 1 ei
  • 100 g tarwebloem
  • 100 g havermout
  • 1 tl bakpoeder
  • 75 g choco chips

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
  2. Klop de boter met de suikers op tot een romige kassa. Voeg het ei toe en meng door tot dit is opgenomen.
  3. Meng in een aparte kom de bloem, havermout, het bakpoeder en de Chocolate bakkruiden en voeg toe aan de boter. Meng door tot alles net gecombineerd is. Voeg als laatste de choco chips toe en meng kort door.
  4. Rol ballen deeg van 60 g, leg per 5 op een bakpapier beklede bakplaat en bak 13-14 minuten af in de oven. Laat kort afkoelen op de bakplaat en laat dan verder afkoelen op een afkoelrek. Herhaal met de rest.
Waardeer gerecht (0)