25 min. bereiden25 min. wachten12 personenvegetarisch
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Classic Egg
1 el olijfolie
12 eieren
50 g spinazie, fijn gehakt
1 paprika, in kleine blokjes gesneden
200 g cherrytomaten, in kwart gesneden
100 g feta
Bereidingswijze
Verhit de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte). Smeer de muffinvorm in met de olijfolie.
Klop de eieren met de Classic Egg kruiden en optioneel een snufje zout tot een egale massa.
Verdeel de spinazie, paprika en cherrytomaten over de muffinvormpjes. Schenk hier het eiermengsel overheen en verkruimel hier de feta overheen.
Bak 25 minuten in de oven, tot de eieren gestold zijn. Laat kort afkoelen voordat je ze opdient, of helemaal afkoelen om vervolgens afgedekt in de koelkast te bewaren.