Ingrediënten

  • 2 el Euroma Classic Egg
  • 1 el olijfolie
  • 12 eieren
  • 50 g spinazie, fijn gehakt
  • 1 paprika, in kleine blokjes gesneden
  • 200 g cherrytomaten, in kwart gesneden
  • 100 g feta

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte). Smeer de muffinvorm in met de olijfolie.
  2. Klop de eieren met de Classic Egg kruiden en optioneel een snufje zout tot een egale massa.
  3. Verdeel de spinazie, paprika en cherrytomaten over de muffinvormpjes. Schenk hier het eiermengsel overheen en verkruimel hier de feta overheen.
  4. Bak 25 minuten in de oven, tot de eieren gestold zijn. Laat kort afkoelen voordat je ze opdient, of helemaal afkoelen om vervolgens afgedekt in de koelkast te bewaren.
Waardeer gerecht (0)