Ingrediënten

  • 47 g Euroma Cocos (1 blikje)
  • 200 g havermout, fijn
  • 65 g lichtbruine suiker
  • 75 g gemengde noten, grof gehakt
  • 100 g chocolade chips
  • 85 g pindakaas
  • 4 el honing
  • 6 el zonnebloemolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden (boven- en onderwarmte).
  2. Meng de havermout, lichtbruine basterdsuiker, gemengde noten, de Cocos bakkruiden, de chocolade chips en een snufje zout.
  3. Verhit in een steelpan de pindakaas, honing en de zonnebloemolie tot een egaal mengsel. Schenk dit over de droge ingrediënten en meng goed door.
  4. Verdeel dit in de met bakpapier beklede bakplaat en druk goed aan. Bak 40 minuten af, tot de bovenkant goudbruin is. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt.
  5. Laat helemaal afkoelen en snij dan in 12 repen.
Waardeer gerecht (0)