25 min. bereiden40 min. wachten12 personenvegetarisch
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
47 g Euroma Cocos (1 blikje)
200 g havermout, fijn
65 g lichtbruine suiker
75 g gemengde noten, grof gehakt
100 g chocolade chips
85 g pindakaas
4 el honing
6 el zonnebloemolie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160 graden (boven- en onderwarmte).
Meng de havermout, lichtbruine basterdsuiker, gemengde noten, de Cocos bakkruiden, de chocolade chips en een snufje zout.
Verhit in een steelpan de pindakaas, honing en de zonnebloemolie tot een egaal mengsel. Schenk dit over de droge ingrediënten en meng goed door.
Verdeel dit in de met bakpapier beklede bakplaat en druk goed aan. Bak 40 minuten af, tot de bovenkant goudbruin is. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt.